om_hdl.gif (4809 bytes)
Lidt information om siden...

Siden startede i julen 1997, da det på daværende tidspunkt ikke var så mange danske hjemmesider som omhandlede julen. Hvert år omkring først i november bliver siden opdateret og klargjort til kommende jul. I dag er der et utal af danske julehjemmesider, hvor nogle er bedre og mere informative end andre.

Tekst, layout, grafik, kodning og vedligehold laves af N. Mellemgård. Mange billeder er tegnet af D. Henriksen og mange idéer og inspiration kommer fra O. J. Henriksen.

Siden er lavet til skærmstørrelse 800x600 i 16 bit farver, da mange af billederne indeholder raster (farveovergang). Det burde være ligemeget hvad for en browser du bruger, da siden er designet til alle browsertyper, større end ver. 3.x.

Fra november 2001 har siden fået navnet CyberJul. Før det hed den Niels' Juleside. CyberJul vil selvfølgelig indeholde alt det som var på Niels' Juleside, samt mange andre sjove og spændende ting og sager.

Hjælp os...

Efter ønske fra mange besøgende om, at lave siden på flere sprog, søger vi oversættere som kan oversætte siden til engelsk, tysk, fransk, norsk, svensk, finsk, færøsk, islendsk eller det sprog du kunne tænke dig, at få siden oversat til.

Hvad får du ud af det?

Da siden udelukket laves i fritiden og i julens interesse, kan vi ikke give anden løn end en stor tak og glæde os over at få nogle flere samarbejdspartnere. Som oversætter vil du selvfølgelig blive nævnt (hvis du ikke ønsker det, forbliver du annonym) på en takkeside og i afsnittet "Om siden".

Send en e-mail ti CyberJul.dk - postmaster@cyberjul.dk og vi sender dig hele teksten, som siden består af.

På forhånd tak...

Til toppen